Funnyman... John Cleese

op .

John Cleese - Fawlty TowersGisteren was John Cleese de hoofdgast in RTL Late Night. Hij is een paar dagen in Nederland om zijn autobiografie 'So, Anyway...' te promoten.
De moeizame verhouding met zijn moeder is een van de hoofdthema's van dit boek. Zijn onzekerheid naar vrouwen toe wijt hij voor een groot deel daar aan.

Inmiddels is Cleese voor de vierde keer getrouwd met zijn grote liefde Jennifer Wade. De vorige drie huwelijken hebben hem in totaal ruim 24 miljoen aan alimentatie gekost, daardoor kan hij nog steeds niet rustig genieten van wat hij het liefst zou willen doen, reizen en lezen. Niet voor niets toerde hij een aantal jaar geleden met een onemanshow met de veelzeggende titel The Alimony Tour.

Leuke, humoristische man en het levende bewijs dat leeftijd niet belangrijk is. Je hebt mensen van 25 die over elk futiel dingetje zeuren en de flexibiliteit hebben van een bezemsteel en je hebt mensen zoals hij, 74 jaar, nog steeds energiek en met grote plannen voor de toekomst.

Ik hou van zijn humor, met name de serie Fawlty Towers, die hij samen met zijn toenmalige vrouw Connie Booth geschreven heeft, vond en vind ik hilarisch. De beste comedyserie ooit op tv. Helaas zijn er maar twaalf afleveringen van gemaakt. Aan Humberto Tan vertelde Cleese gisteren hoeveel weken het wel niet kostte om één enkele aflevering op papier te zetten.
Als je me zou vragen wat ik belangrijk vind in een man... in ieder geval iemand met een fractie van de humor en intelligentie van John Cleese. ;)

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

  • logo kinderspelletjes
  • logo kaartenshop advertentieblokje homepage
     
  • Taalvoutjes
  • Logo op Puzzelcorner